Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Paul Hurenkamp Men & Women  ondernemen we met passie, met een eigen visie en met ons hart. Onze missie: de leukste en beste winkel van de regio zijn! Daarom willen we ons team uitbreiden met een: Salesmedewerkster voor 25 uur in de week.

Wij zijn op zoek naar een representatieve, gastvrije en sprankelende persoonlijkheid met een passie voor mode. Voel jij je als een vis in het water in een moderne, inspirerende winkelomgeving met mooie merken als 10DAYS, Penn & Ink, Summum, Jane Lushka, Kyra & Ko en YAYA, maak je makkelijk contact, heb je ervaring, ben je vrolijk, vriendelijk, flexibel ingesteld, zit je niet vast aan schoolvakanties en ben je bereid om van alles aan te pakken?

Heb je daarnaast ook gevoel voor tekst en beeld en ben je handig met Facebook en Instagram? Dan is het eventueel mogelijk deze functie uit te breiden met social media-activiteiten.

Bij Paul Hurenkamp Men & Women doen we meer dan kleding verkopen. Wij willen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen, dat ze zich gezien en welkom voelen en dat ze graag terugkomen. Al is het maar voor een kop koffie of een leuk gesprek. Is er voor jou weinig leuker dan een klant verrassen en inspireren en haar deskundig te adviseren en te stylen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stuur je motivatiebrief en c.v. met foto naar paul@paulhurenkamp.nl en wie weet praten we snel verder!